Varastotuotteita postitamme päivittäin - toimitusaika 1-3 päivää.Toimituskulut 6 €.Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Puky - tietoa valmistajasta

Puky on tunnettu saksalainen merkki, joka on valmistanut lasten pyöriä ja potkulautoja 70 vuotta. Pyörät ja laudat ovat tiukkojen säädösten mukaan Saksassa valmistettuja.

PUKY GmbH & Co valmistaa lasten vaatimuksiin suunniteltuja iloisia ja kestäviä kulkuneuvoja. Pukyn kulkuneuvot suunnitellaan ja valmistetaan kokonaan Saksassa, on valmistettu jo yhtiön perustamisesta 1949 lähtien. Pukylle kestävä kehitys ja asiakkaiden tyytyväisyys on ollut alusta asti tärkeää. Tuotteet ovat laadukkaita ja niiden elinkaarta voi pidentää ostamalla kuluneen osan tilalle varaosan, Puky:llä on taattu pitkä-aikainen saatavuus tuotteidensa varaosille. Voit kierrättää lapselle "pieneksi" jääneen menopelin pikkusisaruksille, ystäville, naapureille tai myydä sen, Pukyn tuotteissa arvo säilyy.

Pukylle lasten turvallisuus on äärettömän tärkeää. TÜV Rheinland Group on myöntänyt Puky menopeleille useana vuonna GS-sertifikaatin. GS-merkki on hyvin tunnettu ja arvostettu puolueeton tuotteen turvallista laatua osoittava sertifiointimerkki. GS-merkki (Geprüfte Sicherheit = testattua turvallisuutta) kertoo kuluttajille, että tuote on Saksan lainsäädännön GPSG:n mukaan testattu ja sertifioitu.

Lisätietoja www.puky.net.