Varastotuotteiden toimitusaika 1-3 päivää.Toimituskulut 6 €.Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Kuvia & kokemuksia

Puky on ollut 2,5 vuotiaan pyöräilijämme käytössä tällä hetkellä tasan vuoden. Talven koittaessa "Puki" kannettiin suihkun kautta sisälle ja pyöräily sai jatkua lähes entiseen tahtiinsa (alamäkihurjastelua oli rivarikolmiossamme vähän vaikea toteuttaa...).

Puky on ollut joka sentin arvoinen sijoitus kestävyytensä, keveytensä ja ketteryytensä puolesta, ja siitä on iloa vielä seuraavillekin käyttäjille. Puky oli myös ainoa potkupyörä jolla viime kesänä alle 2 -vuotiaamme ylettyi potkuttelemaan (ja toki samalla myös isompi sisarus potkuttelee Pukylla myös edelleen tarpeen niin vaatiessa :) ). Eli monipuolisuudesta myös huimasti kiitosta.

Voimme siis täysin varauksetta suositella Pukya kaikille potkupyörää harkitseville!! Pikkusiilille vielä erityiskiitokset nopeasta toimituksesta ja loistavasta yhteydenpidosta!

Hanna

Tyttöni sai pienimmän Pukyn ollessaan 2v 3kk, eikä uskaltautunut juuri edes kokeilemaan sitä useaan kuukauteen. Vein pyörän jo välillä pois silmistä, ja toivoin, että "oikea hetki" tulisi jossain vaiheessa. Yhtäkkiä potkupyörästä tuli hitti ja tasapainoilu sen kanssa kehittyi hurjaa vauhtia.

Tyttö on nyt 3vuotta ja 95cm pitkä. Puky LR M näyttää jo vähän pikkuruiselta hänelle, mutta kivasti riittää säätövaraa istuimen ja ohjaustangon korkeudessa. Ketterästi liikuteltava sekä itse potkuttelijalle että vanhemmille. Pyörä on meillä usein mukana autossa, käydään erilaisissa maastoissa ja maisemissa. Tarvittaessa se on kevyt kantaa tai nostaa vaikka rattaiden kuomun päälle, mahtuu hyvin auton peräkonttiin rattaiden lisäksi. Kääntää kyllä lasten ja aikuisten päät, oikea huomiomagneetti.

Mari

Kiitokset teille mainiosta potkupyörästä! Täältä löytyy juuri kaksi vuotta täyttänyt innokas pienimmän Pukyn potkuttelija. Jo parin päivän treenailun jälkeen onnistui pyörän päälle kipuaminen, ohjailu ja peruuttaminenkin. Päätös pienemmän pyörän valitsemisesta paljastuikin tässä vaiheessa oikeaksi - yksi pyörän parhaimmista puolista on sen keveys ja käsiteltävyys. Taapero pärjää pyörän kanssa hyvin yksin ja nauttii selvästi onnistuessaan itse.

Erityiskiitokset todella nopeasta toimituksesta - pyörä oli noudettavissa heti seuraavana arkipäivänä tilauksen teosta! Mukavaa kesää kaikille potkuttelijoille ja taaperoikäiselle Pikkusiilille!

Hanna, Joensuu

Hei! Olen Peppi 3v. Hyvin kulkee mut, kohta tartteis vähän isomman.

Tässä on Willy, Vaasan lähellä Pukynsa kanssa. Kypärä ei ehtinyt mukaan tällä kertaa, kun hän vielä miettii mihin ohjaustanko kuuluu osoittaa.

Nicke & Lisa

I vår familj finns det fyra barn och då kan det ibland vara svårt att hitta presenter till den yngsta. Då det mesta i leksaksväg redan finns i huset. Därför blev jag glad när jag på nätet upptäckte den fina nyheten SPARKCYKLAR. Jag tittade runt bland olika modeller och märken på internet och fastnade för PUKY.

Lagom till vår yngsta sons 2-årsdag i augusti 2010, så fick vi ett stort paket från Pikkusiili. Lyckan var stor på kvällen när sonen fick öppna den allra största födelsedagspresenten och han fick en alldeles egen fin cykel. Trots att sonen inte var så värst stor då, så klarade han bra av att åka med Puky cykeln inomhus. Vi har ett stort hus så under hela den första vintern fick han åka med cykeln i köket och i vardagsrummet.

Sen på våren 2011 så fick cykeln flytta utomhus. Och där har den varit ett kärt sällskap sen dess. Vi bor på en lugn gata så sonen (som fyllde fyra år den här veckan) åker ofta på sin cykel tillsammans med grannpojkarna. Pukyn är också jättebra att ha med när vi går på längre promenader. Sonen får cykla och mamma får promenera i rask takt och får på det sättet bra motion! Vi har varit jättenöjda med vår Puky (av mellanstorlek), som sonen nu har använt i precis två års tid. Och han har ännu inte vuxit ur den. Bästa cykelköpet som vi nånsin har gjort! :)

Hälsningar Camilla

 

Potkupyörät meille ihan mahtavat menopelit ja monet innostuneet niistä nähtyään lapsemme viilettävän!

Poikaselle hankittiin Puky LR 1 BR Kiwi jarrullisena, ikää tuolloin 3,5v. Ja 2 päivän päästä sillä jo tasapainoili. Polkeminen nimittäin oli hakusessa tavalliselle lastenpyörällä, siksi ostimme potkupyörän. Tyttöselle ostettiin Puky LR M pinkki. Alkuun jalat eivät yltäneet lyhyehköllä 2v:llä ja uskallus loppui. Nyt jo sillä köpötellään. Mutta ensikesänä varmasti jo viiletetään.

Irina

Meidän poika sai pukyn 2-vuotiaana. Ei mennyt kuin pari viikkoa kun sillä mentiin jo lujaa. Tässä kuvassa pyörä saa hieman polttoainetta liikennepuistossa. Nyt poika on 3-vuotias ja hänellä on myös tavallinen pyörä, mutta potkupyörä on vieläkin suosikki.

MUTTA se hävisi viime viikolla, emmekä ole löytäneet sitä. Nyt on kadonnut-ilmoitukset seinillä ja toivotaan parasta. Jos rakas potkupyörä ei löydy, on tilalle kyllä hankittava uusi. Parin vuoden päästä olisi pikkusiskon vuoro kokoa vauhdin huuma.

Loretta


 

Elli lähdössä "sinisellä pyörällä" isin kanssa tötterölle. Ei tarvitse neitiä huokutella pyörälenkille kun niin mukavaa puuhaa se on uudella pyörällä.

Satu

Tyttäremme Peppi 2-vuotiaana innostui kokeilemaan potkupyörää jo kotinurmella.

Taru

Meidän poika sai keväällä nimipäivälahjaksi teiltä tilatun Wutschin ollessaan 1v 10kk (ja n. 84cm). Sillä onkin sitten hienosti potkuteltu koko kevät ja kesä. Muuten arka poika on mennyt tällä nelipyöräisellä hurjaa vauhtia alamäissä ja jaksanut potkutella myös isoja ylämäkiä.

Annettiin 2v lahjaksi myös pienin Pukyn potkupyörä, mutta siitä arka poika ei ole juurikaan ollut kiinnostunut. Potkupyörä on saanut olla aikalailla koskematta pari kuukautta pihallamme, mutta eilen poika halusi useampaan otteeseen että häntä talutetaan sen kanssa. Ehkä vielä syksymmällä meillä myös potkupyöräillään. :) Kovasti ollaan tykätty Pukyn pyöristä ja ollaan kehuttu näitä useille ystäväperheille! Nyt monelta lastemme kavereilta löytyy samoja pyöriä kuin meiltä. :)

Emmi

Meillä potkupyöriin hurahdettiin reilu vuosi sitten esikoisen täyttäessä 3 vuotta. Sai silloin 3v synttärilahjaksi Puky LR 1 Br ollessaan n. 95cm pitkä. Pyörästä tuli heti hitti ja sillä päästiin kovaa. Sai äiti pistää juoksuksi! Toki silloin kun äiti oli itse pyörällä liikenteessä pikkusiskon kanssa, niin piti ajella mahdollisimman hitaasti! Koko kesä ja syksy pyörällä potkuteltiin varmaan joka päivä. Ensimmäiset pari päivää oli vähän hakemista tasapainon kanssa, mutta sitten mentiin jo lujaa. Keväällä odotettiin kovasti koska saa potkupyörän kaivaa esille ja niin taas mentiin. Nyt kesäkuussa pojan ollessa reilu 4v koitettiin ottaa apupyörät pois polkupyörästä ja niin poika lähti päästämään. Ilman potkupyörää apupyörät olisi varmaan ollu vielä pari vuotta kiinni, koska pojan luonne on mallia "jos ei heti onnistu, ei tartte onnistuakaan".

Myös pikkusiskolle hankittiin oma potkupyörä hänen täyttäessä keväällä 2 vuotta (87cm), Puky LR M. Voi että oli tyttö innoissaan kun sai oman pyörän!! Hänellä tasapainon löytymiseen meni aikaa parisen viikkoa ja sitten päästeltiin lujaa (ei kuitenkaan ihan yhtä lujaa kun veljensä, on maltillisempi ajaja). :) Tosi kova juttu on ollut oma pyörä, en halua kuvitella mimmonen huuto olis ollu koko kesän jos vaan veli olis saanu pyöräillä. Ensi vuonna saakin potkutella veljen vanhalla ja pikkuveli saa sitten tytön pyörän parin vuoden päästä. Pikkuveljelle on kyllä varmaan pakko hankkia ensi keväänä 1v. lahjaksi nelipyöräinen, että on hänelläkin joku kulkupeli.

Anu

Tapahtui vähän aikaa sitten Vaasassa...

Poika heräs päiväunilta ja olohuoneessa oli odottamassa tosi iso paketti, josta löytyi potkupyörä. Oli vähän hämillään, kierteli vaan eikä koskenut koko vehkeeseen. Pikkuhiljaa lämpesi pyörälle ja istui jopa päälle muttei vieläkään kokeillut potkutella. Ja tämä nuori mies tykkää potkuautolla ajelle olohuonetta ympäri, ja pihalla ulkomallilla.

No vähän ajan päästä varovaisesti ja rauhallisesti hieman kokeili eikä mennyt kauan kun vauhtia alkoi oleen jo liikaa ja kaapit tuli törmäyslinjalle... Ei meinannut housuissa pysyä kun piti syödä välipalaa ennen ulos menoa.

Ulkona sitten alkoi nurmikolla kokeilut ja kun se sopivasti viettää niin Onni pääsi aika pian vauhdin hurmaan ja jalat pitkällä liukumaan omenapuita kohti. Ja nimenomaan kohti, pari kertaa kopsahti mutta sitä vartenhan on kypärä.

Nyt kun mennään ulos niin ensimmäisenä menossa varastosta hakemaan pyörää ja ajelemaan pitäis mennä. Olikohan tuon osto vikatikki, kun nyt ei saa hetken rauhaa...  :) Hyvä vehjes tuo on, melko kivoja kävely-/potkuttelulenkkejä on tehty ja kivaa on. Ainoa mikä on vielä hakusessa on tuon jarrun käyttö. Sen syvällisempää olemusta ei tämä meidän Juniori ole vielä hoksannut mutta eiköhän se pian siitä selviä.

Kyllä sitä aika paljon vastaantulijat ihmettelee ja jokunen kysely on tullut ja olen opastanut heidät pikkusiili.fi-sivustolle. Joten kaikista Vaasasta tulleista tilauksista "henkinen provikka" kuuluu tänne  :D Videot kasvaa liian isoksi sähköpostiin mutta tuossapa nyt yksi kuva, hyvin yleinen näky nykyään kun mennään pihalle ja siihen kuuluu vielä tekstikin; "Joko mennään?"

Hyvää kesää ja kiitoksia loistavasta tuotteesta, Jussi & Onni

2-vuotias Oula sai Pukyn potkupyörän ja kypärän syntymäpäivälahjaksi. Puistomatkatkin taittuvat jo hurjaa vauhtia, seuraava potkis täytyykin tilata jo jarrulla varustettuna. ;)

Emmi

Joskus jyrkässä ylämäessä tarvitaan hieman isän apua kun pitkä lenkki uuvuttaa :) Touko 3v tässä kuvassa potkuttelija. Kohta saadaan Toukolle isompi pyörä niin pikkusisko 2v saa kuvassa näkyvän potkupyörän.

Jaana

Kuvan innokas potkuttelija on 3-vuotias Vilma, joka kokeilee uutta Puky LR 1L Lovely Pink -potkupyöräänsä kevään ensimmäisiä kertoja. Nyt kesällä potkupyörä on päivittäisessä käytössä ja tytär tykkää valtavasti!

Äitikin on ilahtunut, kun tytön tasapaino on kehittynyt kuin itsestään. Meillä ei tulla tarvitsemaan apupyöriä lapsen pyörään koskaan! Suosittelen potkupyörää lämpimästi ja aion hankkia lapseni kasvaessa uuden potkupyörän, tällöin jarrullinen malli tulisi kysymykseen.

Satu, Imatra

 

Kuva on viime kesältä, jolloin silloin 2-vuotias tyttäremme Aura potkutteli todella paljon Pukyllaan. Pyörä matkasi kesälomareissullamme mukana Vaasassa, Kalajoella ja Luostolla. Joka paikassa Aura sai osakseen paljon ihailevia katseita eikä rattaita reissussa kaivattu, kun kävelymatkat taittuivat potkutellen. Kuvassa hänellä on tauko meineillään ja silloin ehti "soitella tai tekstailla" puhelimella mummolle tms. Känny kulki  mukana jalkatasolla, joten kyydinkin piti olla tasaista ja siihen pystyivät vain mestaripotkuttelijat!

Aura on kaipaillut potkupyörää pitkin kevättä ja kesää ja olemme harkinneet sen hankkimista. Varmaan olisi jo hankittukin, jollei mummi olisi hankkinut keväällä syntymäpäivälahjaksi tavallista polkupyörää. Sillä on yritetty ajella, mutta ajot ovat jääneet vain murto-osaan siitä, mitä ne olivat viime kesänä. Siksipä uusi potkupyörä olisi enemmän kuin tervetullut meidän perheeseen.

Teillä on parhaat potkupyörät! Tällä hetkellähän on tarjolla jos minkä sorttista potkupyörää, mutta kyllä Puky on meistä kaikista paras! Oikein hyvää jatkoa ja toivottavasti saatte viettää vielä monia synttäreitä!

Aura ja Milla

Olen viiden lapsen äiti ja vannoutunut potkupyörän kannattaja. Meillä isoin lapsista opetteli pyörälläajon perinteisten apupyörien avulla ja se oli mielestäni hankalaa ja työlästä (sekä lapselle että aikuiselle). Saksassa asuva kummitätini suositteli seuraavalle lapselle potkupyörää ja sellainen hankittiinkin. Ensin poika opetteli ajamaan kaksipyöräisellä muovimopolla ja kun jalat ylettyivät, siirryttiin potkupyörään.Tasapaino kehittyi nopeasti ja vauhti kasvoi. Pyörällä mentiin missä vaan, ojissa ja metsässä, kun eivät apupyörät hidastaneet matkaa.

Potkupyörästä oli tosi helppo siirtyä "oikeaan" polkupyörään jo pitkästi ennen 4-vuotispäivää. Pikkusisko seurasi perässä ja päästelee nyt 4-vuotiaana tavallisella isojen pyörällä kuin vanha tekijä. Neljäs lapsi on vasta muovimopovaiheessa ja odottaa kuumeisesti, koska jalat venyvät sen verran, että saa siirtyä potkupyörään. (Elleivät isommat sisarukset hajota sitä rallissaan sitä ennen...) Pienin kulkee vielä turvallisesti kantoliinassa äidin onneksi! Apupyöriä ei meidän lasten pyöriin enää hankita. :)

Mari, Seinäjoki

J on iso ikäsekseen, 3-vuotis neuvolassa tammikuussa mitaksi tuli yli 100cm. Siksi mietimme pitkään miten saisimme hänet aloitettua pyöräilyn tielle, varsinkin kun iskä on kova fillaroimaan. Päädyimme piiiitkän harkinnan jälkeen Pukyyn ja ei ole tarvinnut valintaa kaduta!

Alussa oli pientä haparointia ja kokeilua, varovaisesti menemistä pihalla ja nurmikolla. Pyörä kaatuili välillä tahattomasti, välillä se "putosi". Ekat pari viikkoa meno oli tällaista. Pikkuhiljaa alkoi askel pidetä ja vauhti lisääntyä, pihalla mentiin jo kovempaa. Ennen pitkää hän halusi jo tielle kokeilemaan. Koska tiellä on tosi vähän liikennettä ja on päättyvä, harjoittelimme siinä muutaman viikon. Vauhti lisääntyi, askel piteni ja pyörän hallinta parani koko ajan. Välillä oli jalat ilmassa muutaman metrin kerrallaan ja jarruttamista harjoiteltiin. Siirryimme pidemmille lenkeillle ja hiekkateille (ohessa kuva).

Normaali lenkki Juhannuksen jälkeen on ollut muutaman kilometrin pituinen, sisältäen yllättävän jyrkkiä ylä- ja alamäkiä. Aloimme miettiä että pitää se takajarrullinen versio hankkia... vauhti alkoi olla sen verran kovaa. Vietimme heinäkuun viimeisen viikon anoppilassa jossa sitten jotain naksahti kohdalleen ja pisimmät lenkit oli 6-8 kilometrin mittaisia. Asiaa auttoi pitkä tasainen pyörätie jota pitkin oli hyvä harjoitella. Jalat ovat välillä irti maasta kymmeniä metrejä, välillä mennään hiljempaa.

Pienen miehen ilon voi havaita kilometrin päästä. Pääsee kulkemaan omalla kulkuneuvolla iskän kanssa pitkiäkin matkoja. Suosikkilenkki kesän aikana on ollut paikalliseen kyläkauppaan jätskille alkuillasta. Tällä viikolla tilaamme varmaan sen takajarrullisen version käyttöön. Ensi kesänä pääsemme entistä kovempaa ja ehkä polkeminen alkaa kiinnostaa.

Jari

Meille ostettiin pienin Puky-potkupyörä esikoisen ollessa hiukan yli 2-vuotias. Potkuttelu alkoi hyvin nopeasti sujua ja kohta mentiin niin lujaa, että vanhemmat saivat juosta perässä! Viime keväänä, kun samainen lapsi täytti neljä vuotta, aloimme harjoitella tavallisella polkupyörällä ajoa ilman apupyöriä ja tasapainoharjoitteluun meni noin tunti kun lapsi jo oppi polkemaan. Nyt Puky on pikkuveljellä käytössä ja 2,5-vuotias rämäpää meneekin sillä hurjaa vauhtia! Potkupyörä on ollut meidän perheessä loistava hankinta, jota suosittelemme lämpimästi kaikille!

Mia

Meidän perheessä on kaksi Pukya, syyskuussa 2-vuotta täyttävä nuorimmaisemme harjoittelee Puky LR M –pyörällä. Vielä ei ole oikein päässyt vauhdin hurmaan, mutta on tosi ylpeä ja iloinen omasta pyörästään.

Kehitysvammaisella esikoisellamme (10v) on Puky R07-potkulauta, jolla hän on päässyt harjoittelemaan hienosti tasapainoa. Koko kesän potkuttelun jälkeen tyttönen ajelee jo hurjaa vauhtia! Tavallisella pyörällä hän ei osaa ajaa ilman apupyöriä, joten potkulauta on ollut tervetullut juttu hänelle. Harmi, ettemme keksineet tätä jo aikaisemmin! Pikkusiskokin on kokeillut potkulautaa, vaikka se on hänelle vielä vähän liian iso. Toivottavasti onni suosii arvonnassa ja siskokin saa oman potkulaudan.

Susanna

Meillä poika sai 3-v lahjaksi Pukyn XL potkupyörän ja oli silloin n. 95cm pitkä. Heti oppi sillä menemään ja kovaa menikin. Nyt poika lähes 5-v ja potkupyörä edelleen käytössä lähes päivittäin. Eikä siitä luovuta edes talvellakaan. Potkupyörän ansiosta oppi myös tosi nopeesti polkemaan ilman apupyöriä, ilman apupyöriä lähdettiin liikkeelle jo 3,5- vuotiaana. Tyttö sai omansa 2-vuotiaana ja koko LR M. Tyttö oli tuolloin n.82cm pitkä. Nyt 3-vuotiaana mennään potkupyörällä lujaa veljen perässä ja hauskaa on. Lapset sanovat lähtevänsä mopoilemaan ja sitten menoksi :) Nyt poika haaveillut potkulaudasta ja se olisikin tosi mieluinen arvontavoitto :)

Elina

Tässä kuva meidän pienestä potkijasta, ikää on 3 vuotta ja pyörällä mennään super-kovaa! Jopa minä olen joutunut aloittamaan juoksemisen kun pitää yrittää pysyä pojan tahdissa mukana! ;D

Sari

Pian 2,5-vuotias Mimosa sai potkupyörän (Puky LR 1L) noin kuukausi sitten. Alkuun Mimosaa vähän harmitti kun pyörä kaatuili, mutta nyt pysyy jo hyvin pystyssä ja Mimosa halusi tänään potkutella puistosta kotiin.

Katri