Varastotuotteiden toimitusaika 1-3 päivää.Toimituskulut 7,50 €.Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Toimitusehdot & maksutavat

TILAAMINEN

Tilaaminen edellyttää rekisteri- ja tietosuojaselosteen hyväksymistä. Tilaamalla hyväksyt rekisteriselosteen.

Tuotteen hinta on verkkokaupassamme tilaushetkellä näkyvä hinta. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Tilataksesi sinun on oltava täysi-ikäinen. Alle 18-vuotias tilaaja tarvitsee tilaamiseen huoltajansa suostumuksen. Voit halutessasi luoda oman asiakastilin, josta voit voit seurata tilauksesi käsittelyä sekä aiempia tilauksiasi. Tilin luominen ei ole pakollista.

Voit tehdä tilauksen verkkokaupan kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tarkistathan, että tilauksesi tiedot ovat oikein. Ota yhteyttä, jos jostain syystä et saa vahvistusviestiä tai sinulla on kysyttävää tilauksestasi. Emme lähetä paketin mukana erillistä paperista tilausvahvistusta.

 

TOIMITUSMAKSUT

Postitamme paketit Postin postipakettina, pienimmät tuotteet kirjeenä.

 

MAKSAMINEN

Verkkokaupassamme on käytössä seuraavat maksuvat:

Perimme lunastamattomista postiennakkolähetyksistä meille aiheutuneet postituskulut. Pidätämme myös oikeiden olla toimittamatta uuta tilausta postiennakkolähetyksenä, mikäli aiempi tilaus on palautunut meille lunastamattomana.


TILAUKSEN KÄSITTELY JA TOIMITUS

Varastotuotteiden toimitusaika on pääsääntöisesti 1-3 arkipäivää. Mahdollisista toimitusaikojen poikkeuksista ilmoitamme erikseen.

Toimitamme tuotteet Suomeen Postin postipaketteina, pienimmät tuotteet kirjeenä. Voit myös noutaa tuotteet Pikkusiili.fi:n toimipisteestä Porin Kyläsaaresta erikseen sovittuna ajankohtana.

Paketoinnissa käytämme mahdollisimman paljon kierrätettyjä pakkaustarvikkeita.

Postituksen yhteydessä lähetämme sähköpostitse paketin lähetystunnuksen, jolla voit seurata paketin matkaamista Postin nettisivuilta. Paketin saapumisesta ilmoitetaan tekstiviestillä.

Kotiinkuljetuksessa palveluun sisältyy aina Postin puhelinsoitto vastaanottajalle jakeluajankohdan sopimiseksi. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, Posti lähettää soittopyynnön. Vastaanottajan soittaessa Postin jättämään soittopyyntöön, puhelu on maksullinen (pvm/mpm).

Posti säilyttää paketteja 7 päivää, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin. Lähetyksen saapumisesta ilmoitetaan vain kerran.

Paketin kunto on hyvä tarkistaa jo pakettia noudettaessa. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä vahinkoilmoitus postivirkailijalle.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

 

VAIHTO JA PALAUTUS

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Palautustilanteessa asiakas vastaa postikuluista. Jos tilauksesi on ollut alle 100 €, emme palauta tilausvaiheessa maksettua toimituskulua ja perimme palautuksesta 6 €. Mikäli tilauksesi on ollut yli 100 € (ilmainen toimitus) perimme sekä meille aiheutuneet toimitus- ja palautuskulut 12 €. Jos tilauksesi on oikeuttanut ilmaiseen toimitukseen, mutta osapalautuksen jälkeen loppusumma jää alle 100 €, perimme toimituskuluja 12 €. Vähennämme postikulut asiakkalle palautettavasta summasta. Jos maksutapana on ollut postiennakko, emme myöskään palauta 5 € maksutapalisää.

Vaihtotilanteessa perimme vaihdettavan tuotteen palautuksesta aiheutuneet kulut 6 €, mutta tarjoamme korvaavan tuotteen lähetyksen.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, otathan ensin yhteyttä sähköpostitse.

Hyvitämme maksamasi summan, poislukien postituksesta aiheutuneet kulut, vastaanotettuamme ja tarkastettuamme palautuksen.

Emme lunasta postiennakkolähetyksiä. Paketin noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus / palautus. Noutamattomista toimituksista laskutamme todelliset toimituskulut, sekä toimituksen että meille palautumisen osalta (12€).

 

TAKUU

Tuotteita koskee lain mukaiset takuuehdot. Meille on tärkeää kaupassamme myytävien tuotteiden hyvä laatu. Ota yhteyttä, jos tuotteen käytössä ilmenee valmistusvirhe. Takuu ei koske tuotteen normaalia kulumista eikä vaurioita, jotka aiheutuvat virheellisestä tai huolimattomasta käytöstä tai huollon laiminlyönnistä.

 

MUUT EHDOT

Pikkusiili.fi -verkkokaupan kaiken sisällön oikeudet kuuluvat Aava wide avoin yhtiölle. Sisällön kopiointi ja edelleen julkaiseminen ilman lupaa on kielletty.