Varastotuotteita postitamme päivittäin.Toimituskulut 6 €.Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Rekisterinpitäjä

Aava wide avoin yhtiö (y-tunnus 1834105-7)
Kuusimäentie 8
28760 Pori
info (at) pikkusiili . fi

Rekisterinpitäjä toimii myös yhteyshenkilönä rekisteriä koskevissa asioissa.

Rekisterin nimi

Pikkusiili.fi:n asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteriä käytetään tilausten käsittelyyn ja arkistointiin, asiakassuhteen ylläpitoon, tilastollisiin tarkoituksiin sekä toiminnan kehittämiseen, mukaan lukien sähköinen asiakasviestintä. Tietoja ei käytetä markkinointiin ilman asiakkaan hyväksyntää.

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään asiakkaalta itseltään. Rekisteriin tallennettavia tietoja saadaan asiakkaan käyttäessä verkkopalvelua (esim. käyttäjätilin luominen, tilaustietojen täyttäminen), tehdessä uutiskirjetilauksen ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan (sähköpostitse, puhelimitse ja sosiaalisen median palvelujen kautta).

Rekisterin sisältämät tiedot

Asiakkaan etu- ja sukunimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, yhdistyksen/yrityksen nimi, tunnistamis- ja käyttötiedot, asiakkaan antamat lisätiedot (esim. vaihtoehtoinen toimitusosoite), tilatut tuotteet ja muut asiakkuuden hoitamisen kannalta oleelliset tiedot (esim. toimituksen seurantatunnus, tuotepalautukset ja -vaihdot).

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja voidaan luovuttaa Pikkusiili.fi  -verkkokaupan palveluntarjoajille tietojen säilyttämistä ja ylläpitoa, maksujen perimistä tai asiakkaan tilaamien palveluiden suorittamista varten.
Käytämme seuraavia palvelutarjoajia, joihin asiakkaan tietoja välittyy:

Rekisterin suojaus

Pikkusiili.fi -verkkokaupan käyttäjärekisterin tietoja säilytetään asianmukaisesti suojattuna Planeetta Internet Oy:n ylläpitämällä palvelimella. Tiedot on tallennettu tietokantaan, johon on pääsy ainoastaan rekisterinpitäjän työntekijöillä, sekä niillä Planeetta Internet Oy:n työntekijöillä, joilla on työtehtäviään varten pääsy järjestelmään. Asiakasrekisterin tietoja käsitellään luottamuksellisesti eikä luovuteta kolmansille osapuolille.

Evästeet

Käytämme verkkosivustollamme evästeitä, jotta voimme tarjota sivustomme käyttäjälle mahdollisimman parhaan käyttökokemuksen. Evästeet ovat käyttäjän päätelaitteelle tallennettavia pieniä tekstitiedostoja.  Evästeet auttavat meitä analysoimaan ja kehittämään sivustoamme tarkastelemalla asiakkaan liikkumista sivuillamme. Asiakas voi estää evästeiden käytön selaimestaan. Tässä tapauksessa sivumme ei välttämättä toimi oikein.

Tietojen tarkastus, oikaisu tai poistaminen

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot ottamalla yhteyttä rekisteriasioista vastaavaan henkilöön. Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää ilman aiheetonta viivästystä oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta rekisterissä olevan, virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon.

Tietojen säilytysaika

Asiakastietoja säilytetään niin kauan kuin se asiakassuhteen ylläpidon ja lakisääteisten velvollisuuksien (esim. kirjanpitoon liittyvät velvollisuudet) mukaan on tarpeellista. Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojensa poistamista. Tässä tapauksessa muutamme rekisteröidyn henkilötiedot niin, että niitä ei pysty enää suoraan yhdistämään rekisteröityyn henkilöön (pseudonymisointi).