Varastotuotteita postitamme päivittäin - toimitusaika 1-3 päivää.Toimituskulut 6 €.Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Tietoa meistä

Pikkusiili.fi -verkkokauppa avasi ovensa kesällä 2009. Pukyn pyörät ovat kaupan avaamisen jälkeen valloittaneet Suomea ja olemme iloksemme saaneet postittaa paketteja tuhansille pienille ja isommillekin potkuttelijoille.

Itse törmäsimme potkupyöriin ensimmäisen kerran sattumalta, syksyllä 2008. Olimme tilanneet Saksasta jotain aivan muuta, kun postimies kiikuttikin ovelle laatikossa sinisen Pukyn potkupyörän. Lapset innostuivat fillarista heti ja alun ihmettelyn jälkeen pyörä sai kyytiä. Oli ilo seurata kuinka 3,5-vuotiaan esikoisen tasapaino ja taidot kehittyivät leikin ohessa kuin itsestään. Pyörällä tehtiin reippaita lenkkejä ja vastaantulijat olivat ihmeissään. Keskimmäinen lapsemme sai oman "moponsa" hieman 2-vuotissyntymäpäivänsä jälkeen, keväällä -09. Pian pienempi oli isosiskonsa menossa mukana, kiertämässä vauhdilla ympäri pihaa, tankkaamassa matontamppaustelineellä ja laskettelemassa jalat ilmassa pientä mäkeä.

Koska olimme omien kokemusten myötä hyvin vakuuttuneita potkupyörien erinoimaisuudesta, halusimme tarjota näitä laadukkaita ja kestäviä tuotteita muillekin lapsille. Pistimme verkkokaupan pystyyn ja aloimme maahantuoda Pukyn pyöriä Saksasta.

Nuorimmat lapsemme ovat molemmat oppineet 2,5-vuotiaana ajamaan tavallisella polkupyörällä, eikä apupyöriä ole tarvittu ollenkaan. Kun tasapaino ja pyörän ohjaus ovat hallinnassa, polkupyöräilyä varten on tarvinnut opetella vain polkemaan ja jarruttamaan. Vuosien saatossa olemme kasvattaneet tuotevalikoimaa ja vanhimmilla lapsilla on ollut käytössä Pukyn menopelit aina 24" polkupyörään saakka. Sattumalta meille tullut sininen potkupyörä on edelleen käytössä, kestänyt matkassa mainiosti ja todisteena Pukyn pyörien kestävyydestä ja pitkäikäisyydestä.

Jos mietit potkupyörän tai muun menopelin hankintaa, ota yhteyttä! Tervetuloa myös koeajoille ja ostoksille Porin Kyläsaareen.


Reippain terveisin,
Marianne ja Heikki