Varastotuotteiden toimitusaika 1-3 päivää.Toimituskulut 6 €.Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Irtohihnat, valkoiset

Tuotekoodi: irtohihnat-V
Saatavuus: Varastossa
29,00€ 24,65€
Määrä:  
Potkupyörän toimituskulut

Suomalaisena käsityönä valmistetut irralliset hihnat voimistelurenkaisiin, trapetsiin tai muuhun vastaavaan käyttöön. Hihnassa ompeleet vain lukon kohdalla ja on siis käytössä lenkin mallinen. Tarranauha pitää ylimääräisen hihnan siistinä nippuna.

Hihnoja saatavina myös yksittäin, ota silloin yhteyttä.

  •     Hihnan pituus avattuna 5 m eli maksimikäyttöpituus lenkkinä noin 2,5 m
  •     Hihnan leveys 4 cm
  •     Lukkojen vetolujuus 600 kg
  •     Hihnojen vetolujuus yli 1500 kg
  •     Väri musta tai valkoinen

KIINNITYS JA HUOLTO

Dinox voimistelurenkaat on helppo kiinnittää monella eri tavalla. Yksinkertaisimmillaan ne voi laittaa roikkumaan vaikkapa rekkitankoon pujottamalla rengas hihnan päässä sijaitsevan lenkin läpi. Voit myös
asentaa kattoon erillisen kannattimen tai saparokoukut, joihin hihna tai köysi kiinnitetään. Voimistelurenkaat ovat myös puolapuihin erinomainen lisävaruste.

Aikuisille voimistelurenkaat kiinnitetään yleensä 50 cm etäisyydelle toisistaan, lapsille noin 40 cm on hyvä etäisyys. Korkeuden suhteen normaali huonekorkeus on riittävä kun renkaat asennetaan roikkumaan katosta.

Parhaan pidon takaamiseksi Dinox voimistelurenkaat ovat pintakäsittelemättömät. Säilytä ne aina sisätiloissa ja jos käytät niitä ulkona, älä anna niiden kastua. Voit pyyhkäistä niitä kevyesti hiomapaperilla jos ne tummuvat tai likaantuvat käytössä.

Sinun tulee aina varmistaa oman kiinnityskohteesi kestävyys ja siihen oikea kiinnitystapa. Jos olet epävarma kysy apua esimerkiksi rakennusalan ammattilaiselta ja anna hänen suorittaa asennus.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: