Varastotuotteiden toimitusaika 1-3 päivää.Toimituskulut 7,50 €.Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Voimistelurengaspari STANDARD ilman hihnoja

Tuotekoodi: standard-rengaspari
Saatavuus: Varastossa
54,00€ 45,90€
Määrä:  
Potkupyörän toimituskulut

Suomessa valmistetut puiset, käsin viimeistellyt Dinox voimistelurenkaat ovat otepidoltaan erinomaiset, kevyet ja kestävät. Renkaat on valmistettu kansainvälisen voimisteluliiton (FIG) standardien mukaisilla mitoilla.

Voimistelurenkaat ovat yksi tehokkaimmista ja monipuolisimmista harjoitteluvälineistä. Renkailla harjoittelu kehittää monia eri lihaksia sekä tasapainoa ja kehonhallintaa. Jo pelkkä roikkuminen renkaissa tekee todella hyvää.

Yhdistä renkaisiin mustat tai valkoiset irtohihnat tai säädettävä luonnonköysi.

  • Renkaat FIG:n standardin mukaiset: sisähalkaisija 18 cm, paksuus 2,8 cm
  • Ikäsuositus yli 5-vuotiaille ja aikuisille
  • Tarkoitettu etupäässä sisäkäyttöön. Voi käyttää ulkona sään salliessa (tai renkaat käsiteltävä)
  • 100 % kotimainen Suomessa valmistettu tuote

 

VOIMISTELURENKAAT LASTEN KÄYTÖSSÄ

Lapsille renkaat ovat mahtava väline sillä niissä pääsee liikkumaan, kieppumaan ja keinumaan vapaasti joka suuntaan. Roikkuminen ja kiipeily on lapsille luonnollista ja koska se on myös hyödyllistä ja terveellistä kannattaa lasta kannustaa liikkumaan. Mielikuvitusta käyttämällä löytyy renkaille monenlaista käyttöä sekä lasten että aikuisten toimesta ilman varsinaista treeniohjelmaakin. Lapsikin voi tietysti myös harjoitella tavoitteellisesti ja säännöllisesti, jos innostuu voimistelusta. Varsinkin lasten kanssa renkaiden alla on hyvä pitää pehmustepatjaa sillä lapset alkavat hyvin nopeastikin tehdä hurjiakin liikkeitä renkailla.

HUOM!

  • Standard-renkaasta mahtuu läpi pienen lapsen pää (renkaan sisähalkaisija 18 cm). Jos perheessä on pieniä (alle 4 v) lapsia, suosittelemme valitsemaan Junior-renkaat, joiden sisähalkaisija on pienempi (14,5 cm).
  • Tarkista renkaiden, hihnan ja kiinnityksen kunto ennen jokaista käyttökertaa. Kulunutta tai vaurioitunutta hihnaa ei pidä käyttää.
  • Valvo lapsen temppuiluja.
  • Valmistaja ja jälleenmyyjä eivät ole vastuussa mahdollisista renkaiden kanssa tapahtuvista tapaturmista.

KIINNITYS JA HUOLTO

Dinox voimistelurenkaat on helppo kiinnittää monella eri tavalla. Yksinkertaisimmillaan ne voi laittaa roikkumaan vaikkapa rekkitankoon pujottamalla rengas hihnan päässä sijaitsevan lenkin läpi. Voit myös
asentaa kattoon erillisen kannattimen tai saparokoukut, joihin hihna tai köysi kiinnitetään. Voimistelurenkaat ovat myös puolapuihin erinomainen lisävaruste.

Aikuisille voimistelurenkaat kiinnitetään yleensä 50 cm etäisyydelle toisistaan, lapsille noin 40 cm on hyvä etäisyys. Korkeuden suhteen normaali huonekorkeus on riittävä kun renkaat asennetaan roikkumaan katosta.

Parhaan pidon takaamiseksi Dinox voimistelurenkaat ovat pintakäsittelemättömät. Säilytä ne aina sisätiloissa ja jos käytät niitä ulkona, älä anna niiden kastua. Voit pyyhkäistä niitä kevyesti hiomapaperilla jos ne tummuvat tai likaantuvat käytössä.

Sinun tulee aina varmistaa oman kiinnityskohteesi kestävyys ja siihen oikea kiinnitystapa. Jos olet epävarma kysy apua esimerkiksi rakennusalan ammattilaiselta ja anna hänen suorittaa asennus.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: